Regresjon

Hva er Regresjon?


Regresjon går ut på å oppleve tidligere liv. Hensikten med dette er å kaste nytt lys over det livet du lever nå. Dette kan gi deg svar på hvorfor ting er som de er i dette livet. Det kan være at man trenger å hente tilbake gleden i livet igjen, takknemlighet eller andre ting du trenger. 

Du kan f.eks oppleve at du har en rekke blokkeringer som du ikke kommer videre fra, enten de er av følelsesmessige, tankemessige eller kroppslige blokkeringer. Når du gjennom regresjonen får se de dypere årsaker til disse mønstrene, vil det være lettere å gi slipp på de negative tanker og følelser i forhold til disse mønstrene.

Hvis du ikke har tro på at det finnes noen tidligere liv, kan en regresjon hjelpe deg med å få opplevelser av at tilværelsen på jorden ikke er tilfeldig, og at ting hører mer sammen enn du trodde fra før. Det vi ofte kan kalle synkronitet.

Regresjon er også for deg som også bare ønsker å oppleve liv du har levd tidligere, for å se hvordan du levde, om du var mann eller kvinne, hvor i verden du har levd før, hva du gjorde, hva du jobbet med, famile situasjon ect.
Hensikten med regresjon:
Noen prøver regresjon fordi de ønsker å oppleve tidligere liv. Andre prøver regresjon for å få fram i lyset gamle hendelser som er fortrengt, slik at hendelsene kan bli bevisstgjort på nytt og bearbeidet.

Bare det å gjenoppleve hendelser fra fortiden kan i seg selv ha en terapeutisk effekt, dette kan mange ganger forklare hvorfor man har uforklarlige smerter/ubehag i dette livet.

Når man føler at noe er urettferdig så må man gå inn i seg selv og kjenne etter hva den følelsen forteller deg. “Koker” det for eksempel ned til følelsen av ikke å være bra nok, god nok?

Vi må huske at vi i alle liv har valgt å ha forskjellige liv, opplevelser og erfaringer. Det betyr at en sjel kan ha valgt å leve et liv som ”offer” for å ha den erfaringen, og de kan ha vært ”overgriper” i et annet liv. Dette setter ting i et annet perspektiv og lys.

Det er ikke alltid mulig å si med sikkerhet om opplevelsene i en regresjon er autentiske, men virkningene av regresjonen synes å være uavhengig av det. Den innsikten du kan få under en regresjon kan løse opp i gamle blokkerte mønstre som sitter lagret i fortiden. Dette kan være i tidligere liv som i dette livet.

Noen kan oppleve å gjenkjenne mennesker som de har et spesielt forhold til i dag, og disse viser seg mange ganger å være der for å trigge ting i dem selv som de skal jobbe med i dette livet. Selv i en enkel og rolig regresjon kan du oppleve mye helbredelse for sjelen etter det dype arbeidet som gjøres på det åndelige planet.

Alt dette kan åpne for spørsmål: Hvorfor kom akkurat dette livet opp? Er det noe som minner deg om det livet du lever nå? Er det noe her som du ikke liker å se hos deg selv? Er det evner og talenter her som du ikke våger å ta i bruk fordi det gikk dårlig i det livet?

Jeg får gang på gang bekreftelser på positive endringer hos klienter etter regresjon. Det er som om det man ubevisst sender ut fra seg endrer seg, og da tiltrekker man seg noe helt annet.monica 24.09.2011 16:34

Gratulerar med fin side :) Skal nok innom her av og til.

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 05:25

Hei.Eg har notert deg opp,men har nokon før deg på vent så litt usikker på om det blir tid.Gir deg tilbakemelding seinare.Helsing Gro Karin

11.06 | 16:03

Hei 😀 Så brosjyren som lå ute i hallen på Venabu. Jeg vil gjerne få healing av deg så håper du har tid til det snart. Jeg har løsning i hals og nakke.

12.08 | 10:14

Fantastisk flott hjemmeside Gro Stooor klæm. Valva

09.11 | 19:07

Dette ser ut til å være en flott side Gro.Lys og gode tanker til deg <3