Kanalisering

Hva er kanalisering?

Kanalisering kan sies å være et samle-begrep på det å motta informasjon fra "den andre siden", andre dimensjoner eller hva man enn velger å kalle det. Det kalles kanalisering fordi den som mottar informasjonen fungerer som en kanal. Det er slik mange "kilder" å kanalisere og antagelig like mange måter å gjøre det på.

Jeg ser på meg selv som en veileder.
Under kanaliseringen formidler jeg det som hjelperne  ønsker å si, og det er anledning til å stille spørsmål underveis.

Det har ingen betydning for meg å vite hele din livshistorien, da jeg får vite hva du trenger hjelp til, her og nå.

Som oftest viser det seg at de spørsmål man måtte ha enten blir besvart før de er stilt, eller de viser seg å ikke være så viktig likevel, i forhold til det hjelperene har formidlet.


En seanse/behandling skjer ved at jeg som kanal mottar informasjon ved hjelp av universet og mitt samarbeid med guider og mitt høyere selv. Jeg stiller meg åpen for universet og ber om at den høyeste hensikt for deg blir kommunisert slik at veien videre kan bli klarere. Det er viktig å forstå at til slutt likevel er du som tar valgene. Universet kan bare vise deg mulighetene.


Informasjonen kan komme i form av bekreftelser på ting du kanskje har lurt på eller er usikker på, bevisstgjøring, informasjon om energiflyt i de forskjellige bevissthetskroppene dvs. fysisk, emosjonell, mental og spirituell/sjel.

Du kan få informasjon om sider ved deg selv der du blir bevisstgjort på din styrke, dine potensialer/evner. Det kan også bli klart for deg hva som er utfordringen ifbm din arbeidssituasjon, familie, ekteskap osv.

Jeg mottar informasjon i form av symboler, bilder, og følelser. Noen ganger kan en sjel vise seg: avdøde foreldre, besteforeldre osv. som ønsker å vise sin støtte, kjærlighet eller har noe å formidle.


Merete 26.09.2011 16:03

Meget spennende, Gro Jeg ønsker det lykke til!

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 05:25

Hei.Eg har notert deg opp,men har nokon før deg på vent så litt usikker på om det blir tid.Gir deg tilbakemelding seinare.Helsing Gro Karin

11.06 | 16:03

Hei 😀 Så brosjyren som lå ute i hallen på Venabu. Jeg vil gjerne få healing av deg så håper du har tid til det snart. Jeg har løsning i hals og nakke.

12.08 | 10:14

Fantastisk flott hjemmeside Gro Stooor klæm. Valva

09.11 | 19:07

Dette ser ut til å være en flott side Gro.Lys og gode tanker til deg <3