Husrensing

Har du problemstillinger i ditt hus?

Er det uroligheter og besøk der?


Jeg renser
Ditt hus
for slike energier
Til tider kan det være ånder /sjeler som "går igjen " i hus. Disse kan være  redde for å gå over til den andre siden eller har rett og slett ikke funnet lys å gå inn i så de sitter fast i mellomrommet.

Andre vil gjerne være her lenger og har kanskje noe uoppgjort eller skjønner ikke at de er døde.

Ved  hjelp av mine guider/ hjelpere og åndeverden kan jeg hjelpe disse over på andre siden i kjærlighetslyset.


I husene jeg har vært å renset har det  vært alt fra misforståelser,at noen leter etter slektninger, budskap som ønskes formidles, som gjør at sjeler/ånder henger igjen, eller har kommet tilbake til husene.
 
Folk som opplever "spøkelser " noe som jeg kaller sjeler eller ånder, kan oppleve at gjenstander flyttes på.Ting kan komme bort. Andre ser skygger, føler en spesiell kuldefornemmelse, noen har opplevelsen av å bli tatt på eller noen hører bankelyder, kjenner parfymelukt eller røyk/pipelukt.Noen fornemmer at de blir slitne, får hodepine og kvalme av slike energier /ånder.
 
Det kan også være at noen av våre kjente og kjære også vil komme på besøk, men er på den andre siden. De kommer når det er noe de vil ha sagt, når noe er uoppgjort eller når noen på denne siden trenger deres hjelp.

Etter en slik husrensing vil du kunne merke mer ro, fred og balanse i huset !


Nyeste kommentarer

12.06 | 05:25

Hei.Eg har notert deg opp,men har nokon før deg på vent så litt usikker på om det blir tid.Gir deg tilbakemelding seinare.Helsing Gro Karin

11.06 | 16:03

Hei 😀 Så brosjyren som lå ute i hallen på Venabu. Jeg vil gjerne få healing av deg så håper du har tid til det snart. Jeg har løsning i hals og nakke.

12.08 | 10:14

Fantastisk flott hjemmeside Gro Stooor klæm. Valva

09.11 | 19:07

Dette ser ut til å være en flott side Gro.Lys og gode tanker til deg <3